CineSyd - nätverksträff

img_2040_retusch.jpg

Människor sitter samlade runt bord.
Första CineSyd-träffen hölls i Älmhult och var mycket uppskattad.

Varmt välkomna till CineSyds nätverksträff – visningsnätverket som spänner över de sex sydligaste regionerna. Vi möts i Värnamo den 20 april i anslutning till Värnamo Filmhistoriska festival.

Denna gång tar vi oss an frågorna ”Hur startar man en filmfestival?” och ”Vad är en Filmstudio?” Såklart blir det utrymme för nätverkande och samtal och CineSyd presenterar sina sökbara medel för samverkan.

Dagen är helt avgiftsfri och vi bjuder på lunch och kaffe under dagen.
Sista anmälningsdag 11 april.

CineSyd är ett nystartat nätverk för dig som är biograf- och visningsarrangör, kulturadministratör, regional filmare, bibliotek eller som arrangerar filmfestival i de sex sydsvenska regionerna. Nätverket stärker interregionalt samarbete, stöttar det mindre visningsrummet och främjar film i de sex sydsvenska regionerna.

Efter nätverksträffen finns det möjlighet att stanna kvar på festivalen för att delta i programpunkten "Fredrik Strages 10 popkulturella Bergman-ögonblick" och även gå på invigningsfilmen "Gunnar Hedes Saga" från 1923 i regi av Mauritz Stiller med nyskriven musik som framförs av YoJuliet. Därpå blir det mingel på Madame Brasseri & Café. CineSyd står för kostnaderna för dessa programpunkter och efterföljande mingeltallrik. Meddela bara i anmälan att du vill vara med på kvällens festligheter.

Läs mer och anmälan