TellUs Filmfestival 2018 är nu stängd för anmälan och omröstningen har börjat!

Rösta här på din favoritfilm.

Röstningen är öppen till söndagen den 19 aug. kl. 22.

TellUs filmfestival är en filmfestival för Kronoberg, Kalmar och Blekinge län. (Tillhör du Jönköpings län får du gärna vara med i deras regionala filmfestival! Info om den hittar du här). 

Du tävlar genom att ladda upp din film på Youtube/Vimeo och skickar sedan länken till oss med din anmälan. Det finns tre åldersklasser att tävla i. Filmen får max vara 15 min lång. Rekommenderad längd är 5 min. Läs mer om reglerna här!

Sista dagen för anmälan är söndagen den 12 augusti.

Delta år 2018

Festivalen är nu öppen för anmälan av din film. Du skickar in den via fliken "Ladda upp din film" längst upp på denna sida. Observera att din film kommer att vara allmänt synlig för alla besökare på denna sajt. Ladda inte upp film som är lösenordsskyddad. 

Prisutdelning på Carl International Film Festival

Även i år kommer prisutdelningen att ske i samband med Carl International Film Festival i Karlskrona, lördagen den 25 augusti. Dagen börjar med en "nominees luncheon" för alla finalister. Därefter blir det prisutdelning kl. 14.15. Prisutdelningen ingår i talangdagen CIFF Talent som också innehåller en inspirationsföreläsning av iStudios Visuals och ett föredrag om musikrättigheter av Universal Production Music. 

I slutet av november representerar vinnarna stolt Blekinge, Kronobergs och Kalmar län vid riksfinalen på Novemberfestivalen i Trollhättan!

/Filmregion Sydost 

Ps. Är du nyfiken på vilka som vann tidigare år hittar du det här!