Här bokar du utrustning för filmpedagogisk verksamhet.

Boka utrustning

Filmregion Sydost lånar ut olika kit med utrustning för filmpedagogisk verksamhet. Detta gör vi för att skolor, fritidsverksamheter och kulturskolor i vår region (samt våra frilansande filmpedagoger) ska kunna genomföra filmprojekt med barn och unga på ett enkelt sätt. Det går bra att boka vår utrustning flera gånger. Boka i god tid då det är populärt! Vi rekommenderar alla skolor att köpa in liknande teknik själva så detta finns att tillgå för alla barn och unga. Hör gärna av er om ni vill ha tips vid inköp så hjälper vi er.

All teknik vi lånar ut hämtas och lämnas i Växjö, förutom IPad Kit K som finns på vårt kontor i Kalmar och iPad Kit D som finns i Karlshamn. Det är gratis att låna vår utrustning. 

Klicka på de gröna länkarna nedan för att läsa mer och boka!

Försäkring av filmutrustning

Låntagaren bär ansvaret för utrustningen. Filmregion Sydost ser låntagaren som den som bedriver verksamheten t.ex. kommunen eller skolan. När ni tagit emot filmutrustningen ingår den tillfälligt i er verksamhet.

Filmregion Sydost uppmuntrar den som bedriver verksamheten att generöst låna ut filmutrustningen till brukaren. De får gärna nyttja den över hela dygnet, kvällar och helger utan att verksamheten har möjlighet att hålla dem under uppsikt.

Utrustningen är finansierad av offentliga medel och är till för att användas av våra unga medborgare.

Ta del av Filmregion Sydosts policy som reglerar ert ansvar här...

Mobil-kit

Mobil-kit: 6 st hållare, stativ och mickar till mobiltelefoner

Ljudtillbehör för 6 st ipads/mobiler

För att använda vid filmskapande med skolans egna ipads t ex. (Ljudtillbehör följer med i våra ipad-kits, då behöver ni inte boka detta).

iPad Kit F

Kit F: 6 st iPad Air med stativ, hållare och mick

iPad Kit D - Karlshamn

Kit D: 6 st iPad Air med stativ, hållare och mick

iPad Kit C

Kit C: 6 st iPad Air med stativ, hållare och mick

Animationslådor med iPad-kit

Två fina boxar med iPads som används för att göra animerad film

iPad Kit K - Kalmar

Kit K: 6 st iPad Air med stativ, hållare och mick