MeetUp för Ölandsfilmare

Datum: 
28 maj, 18:00
Plats: 
Majagården, Vickleby Bygata 25

Jobbar du med film och är bosatt på Öland eller har du nyligen gjort / planerar du en filmproduktion med Ölandsanknytning? Då är du varmt välkommen till vår MeetUp den 28 maj där vi bjuder in öns filmarbetare för att lära känna varandra och börja bygga nätverk.

Agneta Jäverskog från Sparbanksstiftelsen Öland kommer och berättar om hur stiftelsen ser på stöd till filmprojekt. Olof Svensson från Kreativa Öland presenterar Mörbylånga kommuns inkubator för kreativa näringar.

Vi kommer också att få se work in progress från Charlotte och Mikael Hages nya dokumentär om arkitekten och designern Jonas Bohlin som delvis är inspelad på Öland.

För oss på Filmregion Sydost är det viktigt att stärka Öland som filmdestination och -näring. Det finns fantastiska möjligheter, men allt börjar förstas med kreativa människor som kan och vill göra film här. Vi ska prata om hur det är att jobba med film på Öland, vad som behövs för att förbättra förutsättningarna och hur vi kan hitta medel och vägar till fler filmproduktioner. Vi hoppas att du vill och kan medverka!

Tid:
Tisdag 28 maj kl.18. 
Vi bjuder på fika.

Plats: Majagården, Capellagården, Vickleby Bygata 25

Anmäl dig här så att vi vet hur många vi blir.

Tipsa gärna andra Ölandsfilmare du känner!

Välkommen hälsar
Johan Mardell                                  
Verksamhetsledare Filmregion Sydost

Christina Schöning
Ansvarig produktionsstöd Filmregion Sydost