Boka Niklas Croall

Niklas Croall är en av de yrkesverksamma filmare som du kan anlita vid projekt i skola eller på fritiden ute i våra 25 kommuner. Till vardags driver han ett filmproduktionsbolag i Växjö.

Niklas har samlat på sig en hel del pedagogisk erfarenhet då han har jobbat länge med att bidra i arbetet med film i skolan och på fritiden och är en av dem som lärt upp många av Reaktors andra externa filmare som vi rekommenderar. Han har också varit anställd medielärare på gymnasienivå. 

Genom olika former av film som t ex spelfilm, dokumentärfilm, reklamfilm eller animation lär Niklas ut grunderna i både filmteknik och dramaturgi. Han kan också ha föreläsningar i ämnen som t ex film- och TV-historia, upphovsrätt, källkritik inom reklam, etiska och estetiska frågor inom film och TV m.m

 

Niklas är en av Sveriges duktigaste trailerklippare och har tillsammans med ett team i Stockholm producerat allt du hatar att älska att se i reklamkanalernas programutbud. Det är han som får dig att lockas. Idag jobbar han med en stor bredd i sina uppdrag utifrån Växjö. Ett exempel är Arvsfondsprojektet "På tal om sex".

Här kan du följa vad han har för sig som filmare...

Kontakt:

Niklas Croall, filmproducent
tel: 073-504 21 55
mail: niklas@onthefly.se
hemsida: www.onthefly.se