Boka Malin Gustavsson

Filmare Malin Gustavsson

Presentation av Malin Gustavsson en av de yrkesverksamma filmare som Reaktor Sydost anlitar vid projekt i skola eller på fritiden ute i våra 25 kommuner.
Längd: 
1:38
Språk: 
Svenska
Genre: 
Inspiration
Regissör: 
Malin Gustavsson
Producent: 
Malin Gustavsson

Malin Gustavsson är en av de yrkesverksamma filmare som du kan anlita vid projekt i skola eller fritidsverksamhet ute i våra 25 kommuner. 

Hon är uppvuxen i Alvesta men bor sedan länge i Kalmar, där hon till vardags jobbar som frilansande bildjournalist och filmare. Malin har bland annat gjort dokumentären Friidrottaren, en film om Axel, 90 år och svensk mästare.  Som frilansare har hon bland annat jobbat för SVT, Barometern, Region Kalmar län och Linnéuniversitetet.

Eftersom Malin är journalist jobbar hon gärna med reportage och dokumentärfilm. Det kan exempelvis handla om att låta eleverna sätta ihop en berättelse som bygger på filmade intervjuer kombinerat med berättarröst och rörliga bilder. Eller att berätta med film om en specifik händelse eller företeelse, om sådant som är aktuellt just nu eller om något i deras vardag som de tycker är viktigt, orättvist eller intressant. 

Inom ramen för skapande skola har Malin även jobbat mycket med spelfilm, reklamfilm, animationer och instruktionsfilm.

Kontakt:

Malin Gustavsson, frilansande filmarbetare
tel: 0733-62 28 26
mail: malin@malingustavsson.se