Boka Johan och Mikael på Cinematik

Johan och Mikael på Cinematik är två av de yrkesverksamma filmare som du kan anlitar vid projekt i skola eller på fritiden ute i våra 25 kommuner. Till vardags driver de produktionsbolag i Karlshamn.

Cinematik är en kreativ duo bestående av Johan Cederholm och Mikael Berglund. Under våra studier i Karlshamn förde vårt gemensamma intresse för filmskapande oss samman. Vi insåg snabbt att vi kompletterade varandra väl och för att ta det hela till nästa nivå, grundade vi Cinematik.

Filmproduktion fascinerar oss i alla dess former, vi gör exempelvis reklamfilm, musikvideos, kortfilm samt dokumentation och informationsfilm till företag. Vi älskar att ta fram intressanta koncept och idéer, vår kunskap sträcker sig hela vägen från manus och regi till filmning, redigering och postproduktion.

Vi arbetar med den senaste tekniken från RED, som står bakom kamerautrustningen till storfilmer som Prometheus och The Hobbit. Detta gör att vi kan leverera filmer med en upplösning hela fyra gånger så stor som full-HD!

Här kan du följa vad de har för sig som filmare...

Kontakt:

Johan Cederholm, filmproducent
tel: 0708-528640
mail: info@cinematik.se
hemsida: cinematik.se