Webbinarium: lär dig livestreama

Webbinarium: lär dig livestreama

Klicka på videon ovan för att se webbinariet i efterhand.

Här kan du ladda ner Albins och Emmas presentation som PDF.

Om webbinariet:

Vi befinner oss i en tid där vi alla ställer om för att bli mer digitala. Därför finns anledning att lära sig mer om hur vi kan förmedla verksamhet och evenemang i digital form, allt från föreläsningar och samtal till föreställningar och konserter. Vad finns det för verktyg och vad kan vi tänka på?

Albin Eriksson och Emma Bühring introducerar och guidar dig i grunderna i att livestreama. Vad behövs för att komma igång och vad är bra att tänka på? Vilka plattformar finns, vad skiljer dem åt och vilken passar bäst för ditt evenemang? Hur når du ut till din målgrupp och publik? Vilken nivå ska du lägga dig på, vad kan du göra själv och när bör du ta in extern kompetens? Albin och Emma delar också med sig av enkla tips och tricks kring kamera, ljus och ljud. Ett antal frågor från tittarna tas upp i slutet av programmet.

Webbinariet vänder sig till dig som tjänsteperson i kommun/region och till kulturskapare eller organisation inom kulturområdet. Webbinariet sändes via Musik i Blekinges Scenkanal på Youtube den 12:e maj kl 14.00. 

Om föreläsarna 

Albin Eriksson har med sina tio år som yrkesverksam i film och tv-branschen erfarenhet av allt från långfilm, tv-program och reklam till sport- och kulturevenemang. Idag är han egenföretagare och arbetar med såväl inspelad filmproduktion som livesändningar i studio och för event.

Emma Bühring brinner för sociala medier och har erfarenhet av digital marknadsföring från arbete med flera företag från olika delar av världen. Nu arbetar hon som digital strateg och hjälper företag och organisationer att stärka sina varumärken genom sociala medier och konvertering. 

Webbinariet arrangeras av Region Blekinge och Filmregion Sydost.

Ladda ner inbjudan som PDF