Vi söker en projektledare i Blekinge!

Region Blekinge har beviljats medel av Kulturrådet för att stärka det filmkulturella området i regionen. Projektet genomförs i nära samarbete med Filmregion Sydost.

Vi söker nu en projektledare som kan bygga nätverk, testa nya metoder och planera och genomföra aktiviteter. Syftet är att stärka den regionala infrastrukturen för det filmkulturella området i Blekinge med fokus på filminsatser för barn och unga samt på talangutveckling. 

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och samordning. Du känner väl till kulturområdet, antingen genom utbildning, tidigare arbete eller eget utövande.

Erfarenhet inom filmområdet är meriterande men inget krav. Även tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga samt talangutveckling kan vara värdefull för denna tjänst.

Du känner till eller kan snabbt sätta dig in i befintliga strukturer för kulturen i Blekinge.

Du är initiativrik, kontaktskapande och strukturerad. Du gillar att bygga nätverk och hitta nya samarbeten. En av dina uppgifter blir att skapa ett brett engagemang kring det filmkulturella området, inte minst bland nyckelpersoner på regional, kommunal och ideell nivå.

Du är van att kommunicera i tal och skrift och behärskar digitala verktyg.  

Du kommer att samarbeta nära med konsulenterna på Filmregion Sydost samt med Region Blekinge och andra aktörer som är verksamma inom kultur för barn och unga samt talangutveckling.

Placeringsorten för tjänsten är Karlshamn.

Tillträde: enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 50 %

Anställningsform: projektanställning 8-10 månader, med eventuell möjlighet till förlängning

Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast 3 oktober 2021 till ansokan@filmregionsydost.se. Skriv "Projektledare Blekinge" i ämnesraden.

Frågor om tjänsten besvaras av Niklas Lundin, niklas (a) filmregionsydost.se, tel. 0733-47 79 14 och Josef Kullengård, josef (a) filmregionsydost.se, tel. 0733-47 79 10