Välkommen till skolbiodagen i Karlskrona 17/3

Skolbio får världen att växa genom nya perspektiv. Skolbio är ett viktigt verktyg för att levandegöra kunskap och utveckla förmågan till kritiskt tänkande.

Den 17 mars är du inbjuden till en härlig inspirationsdag för skolbio. Sveriges främsta skolbiodistributörer presenterar de senaste filmerna, med tips och idéer kring filmsamtal med koppling till skola och läroplan. Mikael Kowalski från Filmpedagogerna föreläser om skolbio och Medie- och informationskunnighet (MIK). 

Dagen vänder sig till dig som är lärare, kulturombud, kultursamordnare, skolledare eller som på annat sätt berörs av skolbio. Intresserade elever är också varmt välkomna (OBS, begränsat antal platser). Skolbiodagen är kostnadsfri och främst för dig som är verksam i region Blekinge. Om du är verksam i regionerna Kalmar län eller Kronoberg och har intresse att delta sker detta i mån av plats. Kontakta då oss på Filmregion Sydost. 

Se hela programmet här.

Anmäl dig här senast 9 mars

Dag: Tisdag 17/3
Tid: 09.00 - 15.45
Plats: Biostaden, Ronnebygatan 28, 371 33 Karlskrona

Kontakt
Karlskrona kommun: Suzanne Eklöf, 0455-30 34 24, suzanne.eklof@karlskrona.se
Filmregion Sydost: Niklas Lundin, tel. 0733-47 79 14, niklas@filmregionsydost.se

Skolbiodagen arrangeras av Karlskrona kommun i samarbete med Filmregion Sydost och Region Blekinge, med stöd från Svenska Filminstitutet.

Taggar: Pedagog