Sommar-FOMP i Umeå

FOMP står för Film- och mediepedagogik. Organisationen har funnits i 15 år och arbetar aktivt med filmpedagogiska frågor och mediekunnighet. Genom att bli medlem i FOMP får du som pedagog tillgång till givande utbildningsdagar och ett brett kunskapsnät.

FOMP-sommar 2018 hålls i Umeå och bjuder som vanligt på ett digert och kul program men även tid att utbyta idéer, walk 'n talk samt möjlighet att umgås. För dig som inte tidigare varit på en utbildningsdag brukar de kännetecknas av att vara familjära, inspirerande och att det är lätt att lära känna nya människor som brinner för Film och mediepedagogik.

Sommar-FOMP börjar med middag kl. 19.00 fredag den 15:e juni och avslutas med lunch kl. 12.00 söndag den 17:e.

Det finns goda förbindelser till Umeå med både tåg, flyg och buss från stora delar av Sverige. Boende på plats koordineras av FOMP.

Kostnaden för utbildningsdagarna är 1350 kr. Där ingår boende, utbildningsdagar, frukost lördag & söndag samt lördagsmiddag. Du kan få stöd för resekostnaden av FOMP upp till 2500 kr, och det finns även möjlighet att söka ett mindre resestöd hos Filmregion Sydost. 

Om du inte är medlem i FOMP ännu kan du bli det här till en kostnad av 300 kr.

Läs mer om FOMP-sommar här.

Taggar: Pedagog