Se Noomaraton-bidragen från vår region!

VAR ÄR JAG - Noomaraton 2015

En kort historia om en kille som söker livsglädje. Denna film är gjord av Anton Almer, Pelle Boström, Malin Näslund och Viktor Olsson. Framför kameran är Anton Almer. Detta är vårt bidrag till kortfilmstävlingen Noomaraton 2015, som går ut på att göra en kortfilm utifrån vissa kriterier under loppet av 24 timmar. Detta års kriterier var: Tema: Happy end Platser: Tvättstuga, Huvudentré, Äng Föremål: Kompass, Snöre, Nagellack
Regissör: 
Anton Almer, Pelle Boström, Malin Näslund och Viktor Olsson
Skådespelare: 
Anton Almer

Vi har ju inte varit med i Noomaraton varje år från vår region, men detta var året när Småland, Öland och Blekinge var tillbaka med besked! :) 

Vårt projekt FILMRIKET koordinerade det hela och var liksom filmteamen vakna hela natten. Vi hade inte klarat detta utan er fantastiska insats och definintivt inte fått så många lag som deltog! En stor applåd för filmriket-medarbetarna Martin K, Anette och Kicki! <3 

Sexton deltagande lag gjorde film hela natten, skypade med varandra och jobbade på som tusan! En stor eloge till er som kämpade på i filmrallyt Noomaraton som ju gick av stapeln i hela Sverige samtidigt. Det är inte så lätt att få till en färdig film från scratch på 24 timmar, när man dessutom får ett sms vid starten med kriterier och föremål som ska vara med. 

Detta års kriterier var: Tema: Happy end. Platser: Tvättstuga, Huvudentré, Äng. Föremål: Kompass, Snöre, Nagellack.

Här har vi gjort en spellista på vår youtube där alla filmerna som blev klara ligger uppe, vi återkommer så snart vi fått besked från juryn om vilka som är våra vinnare och som ska försvara våra läns färger i Riksfinalen! 

SUPERBRA jobbat allihopa!! 

Kolla HÄR på massor med grymma instagrambilder från alla teamen!