Nominera årets barnbio!

Förra året firade utmärkelsen Årets Barnbio 5 år och fick in rekordmånga nomineringar från publiken. Över 320 personer nominerade 22 favoritbiografer på www.barnbio.se . I slutänden stod en vinnare klar och det var  Cnema i Norrköping som kammade hem den åtråvärda titeln för 2017. Nu har tiden kommit för att åter nominera den biograf ni tycker visar riktigt bra barnfilm och där de yngre besökarna känner sig extra varmt välkomnade! 

För att nominera din biograf besök www.barnbio.se och fyll i formuläret. För dig som nominerar finns även chansen att vinna fina filmpaket! Men skynda - sista datum att nominera är den 14 mars.

Om Årets Barnbio:

Biografcentralen delar för sjätte året ut priset Årets Barnbio som består av 15 000 kronor och diplom för vinnande biograf. Diplom delas även ut till de 2 övriga nominerade biografer att sätta upp i sin foajé som ett bevis på sin uppmärksammade verksamhet för barn.

Vinnaren avslöjas på BUFF Filmfestival, i Malmö fredag 23 mars och utmärkelsen är ett samarbete med Föreningen Sveriges Filmfotografer, Föreningen Filmregionerna och Sveriges Förenade Filmstudios.