Inspiration för pedagoger i juni!

img_5690.jpg

Inspirerande fortbildning i Tällberg vintern 2015. Foto: Magnus Engvall

Varmt välkommen till spännande utbildningsdagar den 15-17 juni! Föreningen för Film- och mediepedagogik bjuder in till detta i samarbete med FilmCentrum och Film Stockholm. Det blir filmpedagogisk fortbildning och inspiration i Stockholms grönområden. 

Under två dagar bjuds det på både praktisk och teoretisk filmpedagogik. Det blir bla en animationsworkshop, föreläsningar om aktuella filmpedagogiska projekt, besök av Kulturrådet, studiebesök på Filmbasen i Alby samt regissörbesök och filmvisningar av aktuella barn- och ungdomsfilmer. Dessutom satsar vi på aktiviteter i friskvårdens tecken och ser till att njuta av försommaren till fullo. 

PLATS: Stockholm. Boende på Zinkensdamms hotell, för de som kommer utanför Stockholm. Önskar du boende meddela senast 16 maj.

KOSTNADER: Utbildningsdagarna är kostnadsfria för dig som är medlem i FOMP. För ett tillägg på 500 kr per natt finns det möjlighet att erhålla enkelrum. 
Ett enskilt medlemskap i föreningen kostar 300 kr. Filmregion Sydost sponsrar ett års medlemskap! Ansök här.

ANMÄLAN: linda@filmcentrum.se/ 073 682 75 02. Meddela gärna vilka dagar och tider du önskar delta. Begränsat antal platser!

 

Taggar: Pedagog