Ida Qvarnström lämnar Filmregion Sydost

Filmregion Sydosts medarbetare Ida Qvarnström lämnar nu organisationen för ett nytt uppdrag inom Informations- och kommunikationsteknik (IKT) på Fakulteten för Samhällsvetenskap på Linnéuniversitetet. Hon tillräder sin nya tjänst den 1 april 2020. 

- Ida har varit ovärderlig för uppbyggnaden av Filmregion Sydost till ett brett kompetenscentrum för filmpedagogik, utveckling  av nya filmtalanger och visningsfrågor, säger verksamhetsledare Johan Mardell. Hon är också en outtröttlig och kärleksfull ambassadör för den regionala filmen som en bärare av viktiga berättelser från hela landet.

Ida Qvarnström har jobbat på Filmregion Sydost sedan 2006, både som projektledare, filmkonsulent och med verksamhetsledning. Hon har även haft uppdrag inom Filmregionerna, en sammanslutning av landets regionala filmresurscentrum där hon bland annat varit ordförande.

- Det ska bli spännande att jobba med digitala medier, film, kommunikation och lärande i ett nytt forum, säger Ida Qvarnström. Jag ser mycket fram emot att fortsätta följa utvecklingen av sydost som filmregion och hoppas att det blir många roliga samarbeten med Linnéuniversitetet framöver!

Vi tackar Ida för hennes mångåriga engagerade arbete och önskar henne lycka till i den nya tjänsten.

Rekryteringsprocessen börjar inom kort. Vill du sända en spontanansökan redan nu? Maila till ansokan@filmregionsydost.se