Gästbloggare: Anton!

Välkommen till filmfika på Reaktor

Regissör: 
Anton Nilsson

Hallå gott folk! Anton heter jag och studerar mitt sista år på samhälle media linjen på Östersjögymnasiet i Kalmar.

Jag är Intresserad av film och det var väl till stor del därför jag ville praktisera här då det kändes som något som jag skulle kunna både lära mig lite dit och dat från, få fler kontakter inom ämnet och om inte annat så är det inte helt fel att sätta som referens på mitt CV.

förutom film så är jag även intresserad av bland annat design och skådespeleri.

 Under min praktik här på Reaktor Sydost så har jag för det mesta fått hänga med anställda på små projekt, föreläsningar och möten för att få en inblick i hur dem har det här och vad dem gör.

Detta har varit två bra veckor och jag har lärt mig lite grann, och fått några nya kontakter.

det som jag har tyckt om mest har varit filmfikat som jag fick sitta med på och lyssna, lära och träffa andra duktiga och passionerade människor inom filmens värld. 

 Tack för dessa två veckor Reaktorgänget, Ha det gott!  //Anton

 Glöm inte att besöka filmfikat eller Reaktor Sydost överhuvudtaget om du är intresserad av film och vill träffa nytt folk, få stöd med produktion, utrustning eller bara bolla idéer!

--------------------------------------------------------------------------

Tack själv Anton säger vi på Reaktor, det har varit jättekul att ha dig med! Och tusen tack för den fina filmen från filmfikat, den kan ni se här ovan! Foto, ljud, intervju, klippning: Anton Nilsson.