Filmsysterträff 14/4 i Växjö!

Varmt välkomna till en avslappnad mingelkväll för alla kvinnor/tjejer i vår region som gör film, eller vill börja! Alla är välkomna. Vi träffas i GrrlTechs nya lokaler i Växjö (Linnégatan 6B) kl 17.30, berättar lite vad som är på gång, pratar, minglar, lär känna varandra, några spännande filmprojekt kommer vi också få höra om såklart! 

Vi har även den stora äran att samarbeta med Doc Lounge Växjö som kommer visa en kanondokumentär med start kl 19. (Den prisbelönta filmen Sonita av Rokhsareh Ghaemmaghami). Det blir även sedvanligt mingel kring det också, och filmsamtal med gäster osv i härlig Doc Lounge-anda. Varmt välkomna till en riktigt härlig filmsysterkväll! (Ps gäster som vill komma enbart på Doc Lounge-visningen är självklart välkomna till när filmen börjar. Men hjärtligt välkomna ni också om ni vill vara med redan från 17.30)! 

Evenemanget kostar ingenting, det står vi på Filmregion sydost för (även inträde till Doc Lounge). Ni som endast vill se filmen betalar i dörren till Doc Lounge i vanlig ordning. Anmäl gärna till ida@filmregionsydost.se eller klicka i på facebook-eventet att ni kommer, så vi kan beräkna tilltugg! Vänner till filmsystrar är naturligtvis också hjärtans välkomna. :)

Taggar: Filmare, Växjö