Film i Glasriket ordnar sportlovsquiz

Film i Glasriket firar 15 år och redan till sportlovet startar firandet med en utomhusaktivitet på temat film. Det blir ett digitalt filmquiz under namnet "Film i Glasrikets sportlovsquiz". Biograferna i Film i Glasriket har gömt virtuella filmfrågor i tipsrundor på 15 orter runt om i Glasriket. Frågorna kan bara läsas när man står på den markerade platsen med en smartphone.

Alla nyfikna är välkomna att följa kartan och hitta frågorna! Det enda som krävs är en mobil med surf, varma kläder och glada ben! Rundorna innehåller 10 – 14 frågor.

Lördagen den 20 februari öppnas det digitala quizet och man kan gå, springa, cykla, åka pulka eller skidor genom rundan eller rundorna hur många gånger man vill under hela sportlovsveckan.

Rätt svar på frågorna och, i förekommande fall, så nära som möjligt på en utslagsfråga ger chans till en trevlig överraskning. Det kommer att finnas virtuella quizrundor i Alsterbro, Alstermo, Bergkvara, Emmaboda, Eriksmåla, Fröseke, Hovmantorp, Kosta, Lessebo, Norrhult, Skruv, Söderåkra, Torsås, Åfors och Älghult.

Mer information finns på Film i Glasrikets webbplats och facebooksida.