Boka en filmpedagog

Filmregion Sydost förmedlar kontakt till externa regionala filmskapare som också är aktiva som filmpedagoger, för praktiskt arbete med barn och ungdomar i skola och på fritid. Filmpedagogerna kan hålla i skapande skola eller i filmsamtal i samband med skolbio eller andra filmvisningar.

Alla våra filmare/filmpedagoger arbetar professionellt med filmskapande på olika sätt. Filmpedagogerna ingår i ett filmpedagognätverk som samordnas av Filmregion Sydost. Detta gör att filmpedagogerna stödjer varandra och även kan rekommendera varandra om någon skulle vara fullbokad. De får även möjlighet till fortbildning via oss på Filmregion Sydost. 

Exempel på filmpaket

Här kan du se en pdf på olika filmpaket som våra filmpedagoger kan erbjuda! (Här står även pris, tidsåtgång, åldrar, samt förslag på upplägg). 

Så här bokar du

Ta gärna direkt kontakt med någon av våra filmpedagoger (se nedan). Det går också naturligtvis bra att höra av sig till våra filmkonsulenter Malin Gustavsson och Niklas Lundin. 

Filmpedagogen vill alltid veta: Antalet barn per grupp, tillgång till lokaler, tillgång till iPads/kameror, datum, kontaktperson, fakturaadress och om ni har något konto på Youtube där filmerna kan sparas.

Våra frilansande filmare/filmpedagoger

Klicka på deras namn för mer information! Länet står för platsen de utgår från, men de flesta av filmpedagogerna kan ta jobb även i de andra regionerna i sydost. 

Eric Gustafsson, Blekinge

Niklas Croall, Kronoberg

Malin Andersson, Kalmar län

Michelangelo Miskulin, Kalmar län

Peter Milton, Kalmar län