Audiovisual Talks: Crazy Pictures

Teaser - Audiovisual Talks 9 juni - Crazy Pictures

Plats: online
Tid: tisdag 9 juni kl. 13-14.30

Vårens sista inspirationswebbinarium bjuder på den hisnande resa som filmkollektivet Crazy Pictures från Norrköping har gjort! Olle Tholén håller en exklusiv masterclass om hur virala framgångar på Youtube ledde till den guldbaggenominerade långfilmen "Den blomstertid nu kommer", en internationell succé såld till 100 länder. 

Missa inte denna spännande berättelse om ett projekt med både stor motgång och framgång!

Medverkan är helt kostnadsfri men din anmälan krävs.

ANMÄL DIG HÄR >  https://invajo.com/l/0Lqd4wjhTC 

Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser. Vi kommer under våren och försommaren att genomföra fyra olika online seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter. 

#Audiovisualtalks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park and Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - Film, Filmbasen/ Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond, FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/ Svenska Filminstitutet