Boka en filmpedagog

Filmregion Sydost förmedlar kontakt till externa regionala filmskapare för praktiskt arbete med barn och ungdomar i skola och på fritid. Vi garanterar deras kvalité och förmåga att samverka med er och jobba med barn och unga.

All våra filmare jobbar professionellt med filmskapande. Det kan vara som dokumentärfilmare, producent, scripta, klippare eller fotograf. Filmregion Sydost har samarbetat med filmarna under lång tid och vet att de fungerar bra i lärsammahang.

Filmarna har sig emellan ett nätverk, vilket gör att de stödjer varandra och även kan rekommendera varandra när de inte har utrymme att hantera din förförfrågan.

Så här bokar du

Du tar direkt kontakt med filmaren. Bokar tid, tar in offert och planerar det praktiska genomförandet med filmaren. Filmregion Sydost får informationen av filmaren och kommer också följa upp hur arbetet gått mellan er och filmaren.

Filmaren vill alltid veta; Antalet barn per grupp, tillgång till lokaler, tillgång till iPads/kameror, datum, kontaktperson, fakturaadress och om ni har något konto på Youtube där filmerna kan sparas.

Våra externa filmare

Klicka på deras namn för mer information.

Eric Gustafsson, Blekinge

Johan och Mikael, Blekinge

Niklas Croall, Kronoberg

Malin Gustavsson, Kalmar län

Michelangelo Miskulin, Kalmar län

William och Sebastian Rosso, Kalmar län